Thursday, 31 January 2013

Kek suka hati

Assalammualaikum, selamat bercuti la ye pada yang berada dalam kawasan Wilayah tu (wah..wah..wah...kemain Ucu den gi shopping)...order ni datang dari Ambung.

Orang Nismilan ni yang sulung biasanya di panggil Ambung untuk perempuan dan Ulung untuk yang lelaki. Cer dengar lagu apo kono eh jang tu, kan ada part yang kata "kato Ombung den, kato Ongah den, kato Ucu den" ahahah hokey.

Kek ni tanpa tema so kato Ombung den suka hati kau la Lang. So apa lagi suka hati Ana ler kan hehehe. So hasilnya muncul la kek yang tak seberapa...hanya ada 'Happy Birthday' je tanpa nama. So persembahkan kek comot saya.......tadaaaaaaaaaaaaaaaaa



pandangan dari sisi


kalau tengok dari atas gini ler rupenyer




No comments:

Post a Comment

Post a Comment